top of page

"Al meer dan 25 jaar ontwerp ik met veel passie sfeervolle tuinen. Door die jarenlange ervaring kan ik voor elke situatie een passend tuinontwerp maken".

Rutger Binnendijk

Tuingeluk
Er is niets mooier dan een tuin te creëren die het leven van mensen verrijkt. Waar men kan genieten van de wisselende seizoenen, tot rust komt na een hectische werkdag of tot in de late uurtjes kan borrelen met vrienden. 

Al meer dan 25 jaar mag ik mijn passie voor het ontwerpen van tuinen in de praktijk brengen en mensen blij maken met een fijne plek rondom het huis. Sinds 2022 als zelfstandig tuinontwerper. 

Groen als basis

Mijn tuinen kenmerken zich door hun groene en sfeervolle karakter. Een doordacht ontwerp waar heldere, verbindende lijnen het uitgangspunt zijn en houvast geven aan weelderige beplanting. Tuinen die inspireren en in harmonie zijn met het huis en haar bewoners.  

 

In mijn tuinen staat groen voorop, ook met het oog op de klimaatverandering. Door op eenvoudige wijze meer beplanting te gebruiken in tuinen wil ik een bijdrage leveren aan een betere leefbaarheid. Met name in de stad. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk met natuurlijke en duurzame materialen te werken en waar kan materialen te hergebruiken. 

Meer dan tuinontwerp

Naast het tuinontwerp verzorg ik ook de projectbegeleiding.  In dit proces neem ik alles van je uit handen en coördineer ik het gehele traject van de aanleg. Ik neem het ontwerp grondig door met een hovenier zodat alles volgens plan verloopt. 

 

Wil je de tuin veranderen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Ik geef je graag advies over de indeling en de beplanting. Een gesprek bij je thuis helpt je verder in het concreter maken van je droomtuin. 

Voor wie?

Ik ontwerp en begeleid tuinen voor particulieren en bedrijven. Van dakterras tot landgoed. Van bedrijfstuin tot compacte stadstuin. Door mijn jarenlange ervaring in het vak kan ik voor elke situatie een passend tuinontwerp maken. 

streepje.png

Een vrijblijvend eerste
gesprek inplannen?

bel of stuur een mailtje

bottom of page