top of page

Van compacte stadstuin tot luxe villatuin. Hier vind je een selectie van mijn gerealiseerde tuinontwerpen.

07.jpg

Fris groen en beschut
in de stad

Deze compacte stadstuin in Bergen op Zoom heeft een fris en groen karakter. Vanuit het huis loop je via stapstenen van beton, met daartussen verschillende bodembedekkende planten en gras, naar het beschutte achterterras.

Organisch en vol
leven

De vloeiende overloop van de tuin in de vrije natuur is een belangrijk uitgangspunt geweest voor het ontwerp van deze tuin. Via het terras loop je zo het gras op en beweeg je je via organische borders naar het houten terras met een prachtig uitzicht over de weilanden.

Haagse_Beemden_tuinontwerp_2.jpg
JPEG-afbeelding 3.jpeg

 Omarmt door groen

Deze tuin, gelegen aan de rand van het Mastbos in Breda, mocht een groen en spannend karakter krijgen. Een dynamische tuin die elk seizoen verrast. 

Sfeervol in een
nieuwe wijk

Gelegen in een nieuwbouwwijk kan deze tuin wel wat groen gebruiken. Door de lichte bakstenen van het huis komt de beplanting extra goed tot zijn recht. Het werkt als een rustige basis voor de verschillende kleuren, hoogtes en vormen van de planten.

20211024_175808.jpg
IMG_1909.jpg

Overdadig groen in
dromerige sferen

In deze tuin, gelegen achter een vrijstaande woning, is een oase van groen gecreëerd. Vanaf het achterterras word je de tuin in getrokken door verschillende maten tegels die liggen in een bed van bodembedekkende planten.

Modern ontmoet
organisch

De organische vormen van de tuin staan in contrast met de moderne architectuur van het huis. Dit zorgt voor een mooie balans. Speelse beplanting en kronkelende graspaden creëren spanning in de ruimte en nodigen je uit om de te tuin te ontdekken.

IMG_7625 WEBSITE.JPG
EEC28792-016B-4532-A977-A02FC691286A.JPG

Tuin op hoogte

In het hart van Tilburg lag de uitdaging om een dakterras, dat volledig uit steen bestond, om te toveren in een volwaardige daktuin. De wens van de bewoners was om een groene ruimte te creëren waar zij familie en vrienden zouden kunnen verwelkomen.

streepje.png

Een vrijblijvend eerste
gesprek inplannen?

bel of stuur een mailtje

bottom of page